Nu kan ni se vår bostad

Hej på er
 
Nu är vår bostad ute på mäklarens hemsida, Svensk fastighetsförmedling. Alla bilder ligger inte ute men tillräckligt många för att bilda sig en uppfattning.
 
Jag minns när vi sålde vår lägenhet i Kungsängen. Då tyckte jag att det kändes så konstigt att se mitt hem, min säng, min soffa (ja, ni fattar) på nätet. Alla kan ju se. Jag känner samma sak nu, men precis som då känner jag också att jag är redo att "blotta" hela hemmet. Det är ju för att vi börjar känna att vi är klara här, och med "klara" menar jag att vi vill prova en ny boendeform. 
 
Bilderna är typiska mäklarbilder. Mycket är undanplockat, lamporna är tända mitt på dagen och värmeljus är placerade på inte bara normala ställen. Bilderna är förstås också uppljusade vilket gynnar många hem, men vårt hem kanske inte hade behövts ljusas upp så mycket. Det är ljust och fräscht som det är, utan retuschering. Men ni vet ju hur det är. Helst ska man fylla badkaret till bredden med lime eller något annat knasigt som folk fastnar för. Men här hemma räckte det att ställa undan knivarna i köket och köpa lite nya blommor, tycker jag. 
 
Att vi lägger ut bostaden, men inte till försäljning på en gång, är för att vi inte riktigt hittat en ny bostad att köpa. Men har vi den ute så kanske någon intresseanmäler sig i alla fall och vi kan få en hint om det finns intressenter. 
 
Här kommer några bilder av fotografen Björn Malmberg.
Klicka HÄR för att komma direkt till annonsen. 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Amanda J Lundell

En del av mitt liv

RSS 2.0