Shopaholic

Hej hej
Hur äre med er?
Med mig är det hur som helst bara bra.
Var ju i Kalmar i helgen. Hade det suuperhärligt. Verkligen!
På fredagen när vi kom ner till huset, som jag hyrt sedan i början på förra hösten, fixade vi till oss och drog ut. Vi var på Harrys och festade loss fram till strax efter ett, sedan åkte vi tillbaka till huset och somnade. Vi var väldigt trötta allihopa så därför orkade vi inte vara ute längre.
På lördagen shoppade vi en del och strosade runt på gatorna i fina Kalmar och på söndagen packade vi ihop och lämnade huset. Hade kontrakt denna månad ut så vi fick därför packa och städa hela söndag förmiddag.
|
Jag och min pojkvän ska vandra i sommar, på Kebnekaise. Så långt upp det bara går ska vi (antar jag?). Så i veckan ska jag köpa kängor så jag hinner gå in dem ordentligt. Köpte även annat smått och gott i Kalmar. Ordentliga regnbyxor (har redan en bra jacka), ny sovsäck plus en filt som är nerknölad i en liten förpackning som ska göra så att man håller värmen bättre (jag fryser så lätt), och bestick - specialbestick. Haha... Det är fortfarande en del saker som ska inhandlas, men jag är en bra bit på väg. Har en ryggsäck sedan tidigare, en sån där stor, ordentlig, med ordentlig midjeremm och remm som man knäpper över bröstet och så. Den duger gott och väl helt enkelt.
|
Skrev ju i ett tidigare inlägg att jag älskar att köpa ansiktsprodukter. Och nu har jag köpt fler saker från den serien som jag pratade om tidigare, lägger upp bilder på de "nya" produkterna nedan.
Från i fredags, på Harrys i Kalmar.
|
|
|
Killarna gjorde en fantastiskt god middag på lördagen.
|
|
|
|
|
|
Fler produkter från den där serien jag skrev om tidigare.
Den här ska tydligen vara som små mirakelplåster. Så om mann får någon blemma eller så,
så sätter man på ett plåster innan man ska sova. Och när man vaknar ska hyn ha blivit bättre.

Den här är rinnande och luktar ganska starkt, men gott.
Man häller lite av denna produkt på en bommullspadd och sedan baddar
man ansiktet med den. Den ska rengöra porerna, bland annat.

Och den här används som en tvål. Man blöter ansiktet, tar en klick av
denna i handen och masserar upp ett lödder i ansiktet.
|
|
|
|
Nu ska jag gosa med lilla älskade Harry!
PUSS
/Mandy

TIPS!!

En sak ni kanske inte vet om mig är att jag älskar att köpa hudvårdsprodukter.
Smink och hårprylar och dylikt är URTRIST att shoppa, men hudvårdsprodukter är riktigt roligt. Det finns så många olika och alla ska ge vacker och fräsch hy.
Dock funkar inte alla! No shit liksom... haha Jag är den perfekta kunden för jag går på ALLT vad försäljarna säger, så jag köper ju allt jag har råd med, för DÅ kommer jag ju få den perfekta hyn. Ni vet, den som strålar! Så efter att försäljaren predikat klart om en hel hudvårdsserie går jag sedan därifrån med kassvis med krämer och prylar.
När jag var i London första gången köpte jag en massa hudvårdsprodukter från Israel, tror jag. tror det blev tre kassar fulla, och faktiskt var produkterna bra. Alla utom två eller tre stycken.
När jag gjorde min praktik ombord på Cinderella så köpte jag... sju kassar totalt tror jag från deras spa-avdelning. Lermask och krämer och hudspray och, ja alla möjliga prylar. Faktiskt ganska bra grejer.
|
Men nu har jag köpt ännu en ny grej. Ska köpa en del andra saker från deras serie, men inte allt. haha
Många av produkterna är för problemhy, och det har inte jag. Faktum är att min hy är väldigt fin och den blev mycket bättre efter att jag tog ur p-staven.
På förpackningen står det FORMULA 10.0.6 och den krämen som jag har, eller ansiktsmasken rättare sagt, heter DEEP DOWN DETOX. Den är faktiskt jättebra och gör huden mjuk och fin. I alla fall min.
Ska köpa fler av deras produkter i vecka kanske, eller nästa. Läääängtar.. haha ;)

Så här ser tuben ut. Den köps dock i en större förpakning.

Kan köpas på Åhléns bland annat.

 

/Mandy

Heeey

Hej hej
Allt bra med er? Hoppas det i alla fall!
Med mig är det strålande men är väldigt trött efter två pangdagar på jobbet, har minst sagt varit full fart och det känns. Tänk att vara så trött redan i början på veckan. Haha, men jag klagar absolut inte.
|
Var ju på trettioårsfest i fredags i Sthlm. Det var en riktigt bra fest, rolig och välplanderad på alla sätt. Först åt vi trerätters på en restaurang som var bokad för festen, därefter drogs discokulorna igång tillsammans med musiken och baren öppnade. När stället stängde flyttades festen hem till en av killarna som fyllde år (det var nämligen två som fyllde år och hade slagit ihop allt till en pangfest).
Jag var ordentligt trött på lördagen eftersom vi inte kom i säng förrän vid fyra-tiden typ, för mig är det grymt sent eftersom jag ofta somnar i soffan runt åtta om kvällarna.
|
Resten av helgen spenderades i Grisslehamn. Supermysigt!
|
I helgen ska jag till Kalmar igen. Längtar!! Var ju inte så länge sedan jag var där men längtar i alla fall efter alla gamla klasskompisar. Och dessutom är Kalmara en väldigt trevlig liten stad som jag gärna besöker ofta.
Hur som helst åker jag och syrran tillsammans med våra käraste ner till småland på fredag och åker hem söndag. Lagom nysig helg ;)
|
|
|
|
En mycket dålig bild från 30-årsfesten i fredags.
|
Poserar vid havet i Grisslehamn.
|
|
|
|
/Mandy

Men mest av allt vill jag hångla

Hej hej kära ni!
Hur är läget? Just nu sitter jag proppmätt i min pojkväns soffa och bara jäser.
Dagen har varit bra, men ovanligt lång. Måste bero på vädret som är upp och ner. Sol, regn, blåst och kyla om vart annat. Och allt detta på en och samma dag. Pust!
Rubriken, eller namnet på blogginlägget kanske känns som ett litet frågetecken. Några av er känner kanske igen texten. Det är namnet på en bok som jag tror Linda Skugge har skrivit, eller egentligen är det väll dagboksurdrag som hon satt ihop till en bok. Jag läste den i tidiga tonåren.
Jag har tänkt på det där med att skriva en bok, många gör det nu. det är inne. Hett! Till och med min mamma sa det - med viss bitterhet dock - att alla skriver ju böcker nu, så då borde hon också göra det.
Nu tror jag inte att hon kommer göra det, men varför inte?
Men vad skulle man vilja uppnå med att skriva en bok? Vill man bli älskad, hatad (antagligen inte), berätta en snyfthistoria som gör att man får sympati för något, bli känd, tjäna pengar? Jaa, det finns ju en rad olika anledningar att skriva en bok, men jag tror ändå att OM man ska göra det är det ju först och främst för ens egen skull. Så måste det ju vara?!
Om jag skulle skriva en bok så vet jag precis vad den skulle handla om, jag har så många saker jag skulle kunna ta upp. Men... det känns väldigt osannolikt att jag skulle skriva en hel bok, men OM, då hade jag valt att ge ut den i ett annat namn. För det kan man va? Det skulle kännas för privat annars.
Sedan är det väll inte bara att skriva en låg historia, jag menar... ett förlag måste ju vilja trycka det man har skrivit också.
Hur som helst, jag har inte riktigt koll på hur det funkar, men visst vore det kul att ha skrivit en egen bok.
I helgen (skriver det nu eftersom jag inte vet om jag kommer blogga mer i veckan, det blir ju så sällan nu för tiden) så är det födelsedagsfest på gång på fredagen. Lördag och söndag kommer spenderas i en mysig ort vid havet, lite längre norrut.
Något som inte har med det jag skrivit tidigare att göra är mina urmysigt kusiner. Träffade dom i påskas och här om dagen plingade det till i min Iphone att jag blivit taggad på facebook. Lägger upp några av dom bilderna så ska ni få se va mysiga kusiner jag har som taggat mig, haha..
Tre av mina kusiner.
Söta va? ;)
Och här... ännu sötare. Eller hur? <3
/Mandy

Solen, solen, kom nu fram.

Hej alla glada!
Nu ligger jag i sängen, hemma hos mamma och pappa. Var evigheter sedan jag sov här, är ju hos min pojkvän hela tiden numera.
Hur är det med er, bra hoppas jag? Som ni märker är jag hemskt dålig på att uppdatera, det beror på att jag INTE kan blogga i mobilen. Har sagt det förr men säger det igen - Jag måste fixa så att jag kan det. Vet inte om det går genom blogg.se eller om jag måste flytta bloggen - har ingen koll alls när det gäller blogg i mobilen.
Hur som helst var jag på vuxenkollo i helgen på Barnens Ö. En gammal vän till min pojkvän fyllde jämt så vi bjöds dit på kollo, typ. Vi gick tipsprommenad och minglade runt vid den otroligt fina utsikten. Vattnet som glittrade och solen som strålade. Det var brännboll, bastubad och middag dukat på långbord. Sedan var det fest och man kunde släppa loss på dansgolvet eller mingla ute på den stora altanen. På morgonen bjöds det på frukost och aktiviteter.
Det fantastiska med det hela var att födelsedagsbarnet hade arbetat så hårt och varit så påhittig. Till exempel, hade hon kontaktat varje gästs målsman för att sedan få barnfotografier på samtliga gäster. Dessa bilder var uppsatta på det rum man sedan skulle sova i. Och när det var dags för middag fick alla gästerna ett foto på ett barn. Killarna fick foton på små flickor och tjejerna på små pojkar. Dessa bilder på flickor och pojkar var ju såklart bilder på gästerna, så genom bilden skulle man leta rätt på sin bordsdam/bordsherre. Fyndigt och roligt som bara den!
Solen har ju äntligen bestämt sig för att titta fram ordentligt, vilket är superhärligt. Dock brände jag mig på jobbet idag. Var ju ute nästan hela dagen så jag har vita ränder efter linnet. Resten - axlar, armar övre rygg och bröst är RÖD-ROSA! Skitsnyggt! Så i morgon ska jag smörja in mig men även försöka sola bort ränderna, haha..
Slänger upp ett litet bildmaraton som avslutning på detta inlägg. Ok?
Lite skillnad va?
Så här såg dörren in till vårat sovrum ut.
Fint va?
Kollogården. Visst är utsikten fin?


Den här bilden är tagen från i påskas, men jag var
bara tvungen att publicera den. För jag måste ju
få visa vilken stolt faster jag är. Åh, lilla trollunge.


Och ännu en bild på faster och gullungen. Hihi....

/Mandy

Amanda J Lundell

En del av mitt liv

RSS 2.0