Styrka och Stöd!

Styrka och stöd!
Styrka och stöd!
Styrka och stöd!
Jag ska hitta styrkan!
Mina nära ger mig stöd!

JOIN THE NAVY!

Hej på er!
Idag slutade jag jobba klockan fyra och efter det har jag tömt diskmaskinen och laddat den på nytt, tömt tvättmaskinen och laddat torktumlaren plus en ny tvätt och dessutom damsugit. Har även suttit och planerat för kommande veckors jobb osv. Så nu tänker jag ta det lite lugnt innan jag börjar med maten. Ofta kommer jag hem före min pojkvän och då sätter jag på tv'n eller drar igång lite musik, bara för att ha lite ljud i bakgrunden. Men idag lät jag bli med det och nu är allt tyst. Det enda som hörs är tvättmaskinens och torktumlarens dova ljud. Det är faktiskt ganska skönt!
Så nu när jag har tankarna fria börjar jag fundera på tavlor och annat smått och gott som vi inte fått upp än här hemma. Som exempel så har vi en sån där vit bokhylla som man lutar mot väggen i en lite trappformad design. Men än så länge vet vi inte riktigt vad vi ska ha i den. Foton? Små prydnadssaker? Vi har även en tavla kvar att sätta upp. Men vi vill gära ha två till i samma stil, frågan är vart man hittar dem?
Har ni nått tips?
Så här ser tavlan ut! Gillar den verkligen!
*
*
*
*
/Mandy

Den materiella trösten finns!

Hej
Tidigare idag var jag lite deppig måste jag erkänna! Precis när jag släppt fram en och annan tår slår jag upp en sida i tidningen "Mitt i" och läser om en kvinna som blev överkörd av en lastbil förra året. Hennes vänsterben krossades och fick amputeras från knät, kvinnan fick också stora ärr på ryggen eftersom de var tvugna att ta en stor muskel därifrån och fästa i benet. Jag minns inte hennes ålder men skulle gissa på 26 någonting. Ung! Tidigare levde hon ett aktivt liv med flera täningspass i veckan, och nu kunde hon inte ens gå. Men... hon gav inte upp! Kvinnan bestämde sig för att inte hindras av att ett ben var borta och kämpade tills hon kunde gå igen. Nu kan hon träna och cykla igen med hjälp av en benprotes och hennes mål är nu att cykla Vättenrundan. Hon har minsann inte givit upp!
Så varför skulle jag göra det? Jag är frisk! Det är inte det minsta synd om mig på något vis! Jag har ett fantastiskt liv, och jag ska minsann inte ge upp!
Däremot unnade jag mig lite tröstshopping idag när jag ändå var lite nere ;) haha
Halsdukar och huvudbonader inför höst och vinter

City-linne

Ny svart tröja. Lite dålig bild men... den är jätteskön och snygg!
*
*
*
*
/Mandy

Down!

Drömmar kan krossas och byggas upp igen. Eller hur?

Succe eller platt fall?

Hej på er! Hur är der med er?
Som ni märkt har jag inte skrivit på ett tag, det har inte blivit så bara.
Tiden har rullat på så fort och livet formas och går åt riktningar som jag kanske inte trodde tidigare. Det känns som om detta år har gått superfort och varit enormt händelserikt hittills. Och jag vet att det kommer fortsätta så!
Jag och pojkvännen har ju flyttat och bor numera i Kungsängen. Vi trivs superbra här och jag jobbar på en förskola i närheten. Dagarna går och drömmar som jag inte vågat ta tag i kanske kommer att förverkligas tidigare än trott. Men...vägen dit är väldigt lång men jag har bestämt mig för att ge ALLT, verkligen ge JÄRNET!

Amanda J Lundell

En del av mitt liv

RSS 2.0