Kväll på ön


Shoppat mig galen

Hej på er
Idag har jag och sambon shoppat järnet. Det var inte meningen men det blev så. Vi besökte ju en butik på landet med kläder, inredning, skor och lite annat blandat sen åkte vi till Norrtälje och gick i butiker och fikade. 
Isak har varit superduktig men blev lite trött på butikerna i slutet, han ville helst krypa runt/gå själv men jag gillade inte riktgt den idén - golven är ju inte så fräscha i butikerna. 

Till mig blev det två tröjor och en emaljburk/-låda med texten "Knäckebröd" på. Den ska få stå på köksbänken hemma med Isaks knäckebröd i. 
Isak fick fyra par nya byxor (tre av dem var mjuka jeans i olika tvättningar), en body, tre långärmade tröjor, en skjorta, tre tjocktröjor, ett par stövlar från Tretorn, galonvantar från Didriksson, täckbyxor i typ neopren bla och en CAT-bil med alldeles för högt ljud. Vi hittade även en fleecejacka och en täckjacka (typ tunn dunjacka) från didriksson till honom, jättefint. 
Jag köpte bara några plagg i varje butik så det var först när vi kom hem som det slog mig att jag handlat rejält åt honom. Som om han inte hade kläder innan 😬😄
Sambon köpte också en del, både byxor, tröjor och en jacka. 

Kanske kan fota en del av det sen så ni får se allt fint. 😉

Väl hemma har Isak busat som en galning. Han tar väl igen all lek han missat under dagen när han varit tvungen att vara i vagnen, famnen eller i bärselet. Han har blivit så himla duktig på att gå, tretton steg är rekordet men det brukar bli runt sex-sju som oftast. Sen får han för bråttom och börjar springa, det funkar ju när han står mot möbler men utan stöd hinner inte balansen med. 

Så här ser det ofta ut. Isak plockar ur saker ur skafferier hos sin mormor och morfar. Mysigt och rörigt till sist. Hehe


Förresten, vet ni vad jag gjorde innan vi skulle åka hem? Jo, när vi är på väg mot bilen, sambon en bit framför och jag med Isak i famnen en bit bakom, så går jag och dagdrömmer. Jag ser mig omkring, tittar på butikernas skyltar och bara försvinner i tankarna sen kommer jag till bilen och öppnar högra bakre passagerardörren för att sätta in Isak i bilstolen men i samma sekund blir jag totalt överraskad - den är redan upptagen. Jag har öppnat dörren till fel bil! 🙈😂 Samtidigt hör jag mamman i bilen ropa från främre passagerarsätet "Hallå?", lite frågande. Sambon står vid vår bil (tre bilar därifrån) och ropar "Vad gör du?" och jag själv bara ursäktar mig till familjen i Volvon och säger som det är "Jag gick helt i mina egna tankar". 
Pappan hoppade ut bilen för att hämta en kundvagn på parkeringen och ler lite mot mig så jag känner mig tvungen att ursäkta mig igen, men han srattar bara och säger "Det är lugnt". 

Tur att det inte var några surisar jag störde. Hehe 
Men hur pass väck var jag egentligen? 😬 Shoppingen måste gjort mig galen. 

Lugn dag

Idag har vi tagit det väldigt lugnt. Visserligen gick jag på en längre promenad med barn och hund efter lunch, men annars har allt gått i snigelfart.
Jag och min lilla familj gick upp i skogen här intill för att plocka lite blåbär till en paj, Isak satt med galonbyxor och blåbärsris upp till öronen medan vi plockade. Så sött. 

Förutom det har vi lekt på tomten, jag skulle försöka kicka en boll med låren men var så usel att jag knappt kom till tio. Som liten kunde jag göra det dubbla, minst, hur kan man bli så dålig med åren? Haha
Isak skrattade så han nästan trillade omkull när han såg på, och roligast var förstås när jag slängde mig efter bollen och ramlade en av gångerna. Undrar vem han ärvt skadeglädjen från? 😬😏

I morgon ska vi nog åka till en butik med kläder, skor och inredning som ligger mitt ute på landet. Vi får se om det blir någon storshopping. 

Mer blåbär än så här blev det inte, trots att det finns så mycket i skogen. Både sambon, jag och Isak tappade tålamodet efter en kvart. Hehe


Mer alvedon åt folket!

Inatt var en sån där helvettesnatt som kommer lite då och då. Isak vaknade hundra gånger under gårdagskvällen och fortsatte sedan stöka under natten. Strax innan tolv spårade det helt och han ville inte ligga, sitta, sova, bli buren, höra mig sjunga, amma, dricka vatten - inget! Han snurrade i sängen som en tornado och babblade, gosade, gnällde, stod upp, gnällde mer (han var ju dödstrött) och så höll det på ett bra tag. Till sist fick han en alvedon, för kag kunde inte riktigt förstå hans gnäll men det lät närmast smärta + något mer. Han somnade efter en stund och vaknade för dagen vid fem. Blev väl 4 h sömn till sist i alla fall. ZzzZZzzz

Nu ska jag byta morgonens bajsblöja.
Godmorgon på er!  

#jagärintebitter 😒😏😝


Så här såg det ut inatt, bland annat. 






Reafynd

Hittade den här lampan på HEMTEX, på rea. Istället för 349kr kostade den strax över hundralappen. Tror den ska få stå i Isaks ena fönster. 

Den är 21X40 cm. 


Tips

Godaste lakritskolan 😍
Finns att köpa i lösvikt i vissa matbutiker bland lösviktsgodiset. 



Idag, för två år sedan...

Idag, för två år sedan, friade min fina sambo och fästman till mig.
Vi träffades den 25 december 2010 och har varit ett par sedan dess, fem år i år.
På fem år har vi hunnit köpa lägenhet, ny bil, ny bostad igen och då ett radhus, fått barn, köpt ytterligare en bil och samtidigt har sambon varit utomlands två gånger under längre perioder,  pluggat till major och jag har både jobbat, pluggat, varit gravid och mammaledig. Det är ju rätt händelserika år när man staplar upp det på det här viset. 

Jag är så glad att jag har min fästman. Han kompletterar mig och står ut med mina utbrott och skrattanfall. Han gör mig till en bättre människa. 
Jag är en väldigt glad och energirik människa egentligenocj de flesta känner nog mig så, men jag kan också tappa kontrollen och bli en riktig bitch om jag ska vara ärlig. Jag kan bli arg och forsa omkring för struntsaker, men tack vare min fina H har kan jag hantera mina känslor bättre idag.
Min H är också bra på att peppa mig när jag tvivlar på mina kunskaper och styrkor, och alltid gör han sitt yttersta för att jag ska vara glad och nöjd. Alltid. 
Han är en riktigt bra människa, och smart och riktigt allmänbildad. Ja, nu kanske det låter som om jag skryter om honom och det gör jag kanske lite. Men han är ett riktigt kap! 

Vi har givit varandra små presenter men mer hinner vi inte fira idag, det blir bara en mysig kväll i soffan tillsammans nu när Isak sover. Och det är verkligen inte fy skam det heller...

Idag, för två år sedan...
Jag hade ingen som helst aning, och så friade han på min systers bröllop inför alla gästerna efter sitt tal. Inte ens när han bad mig komma fram förstod jag. 
Blåögd. Och tårögd. 

Giftermålet väntar vi lite med, som jag sagt tidigare. Men det känns rätt bra att ha den biten kvar så man inte "bockar av" allt i ett svep med hus (nåja, radhus), barn, bil, förlovning... Ja, ni förstår vad jag menar. Något kul måste vi spara åt framtiden.




Nu är det klippt!

Håret är klippt och helt plötsligt fick jag ett annat utseende.
Topparna var ljusare än håret närmast rötterna, så nu när det lite ljusare är bortklippt får man en känsla av att håret är mörkare än innan. Lustigt.
Sambon kallar mig för "copper-snake" nu eftersom det blev lite rödare. 😄 

Det var hur som helst otroligt skönt att bli av med allt trasiga trassliga hår, nu ska ja bara vänja mig vid den här längden. Håret kändes jättekort när jag tog en dusch nyss och tvättade det för första gången. Om några dagar har jag väl vant mig så pass att jag inte ens tänker på det. 
Men nöjd är jag i alla fall, jättenöjd. 😊

Före:

Efter:




Grisslehamn

Idag har vi haft en helt perfekt dag. Först en natt med rätt bra sömn, en mysig morgon och sen en utflykt till Grisslehamn. 

Vi mötte upp några vänner i Grisslehamn med deras barn och sen har vi strosat i butiker, gått på loppis och ätit lunch ute i det fina vädret. Nu har vi varit och hälsat på våra vänner i deras nybyggda hus och Isak har fått leka av sig lite. Perfekt dag!

Tog en promenad mot Albert Engströms ateljé när det var dags för Isak att sova middag. Så himla mysig väg.





Vill ha just nu...


1 - Body från Lindex
2 - Dörrar till bokhyllorna från Ikea 
(behöver 4st hem)
3 - Receptlåda från Lagerhaus
4 - Hängande ljuslykta från Lagerhaus
5 - Kista från Ikea
(bra att ha leksaker i)
6 - Tygkorg från H&M home
(också bra att ha leksaker i)
7 - Knoppar från Indiska
8 - Bricka från Lagerhaus

Snabbinlägg

Säger hej lite snabbt...
Fick ta min fm-fika en timme senare idag, så kan det bli ibland. 
Jobb idag och i morgon, sen blir det myshelg igen. 😊👍🏻

👋🏻 #amningsfjun 


Spel och sol

Idag har vi njutit av solen, jag har doppat mig i iskalla vattnet och rensat lite sly. Vi tog ett glas champagne i kvällssolen och njöt en stund på yttre bryggan, sedan blev det spelkväll inomhus - Cluedo. Igår kom jag tvåa och idag vann jag, himla kul spel. 

Kort sammanfattning på en mysig dag. 

Vid åttatiden på yttre bryggan...


Idag var det fröken Schalakan som mördat i dansaalongen med dolken.






Blåsväder

Det är riktigt blåsigt idag och stora vågor... Visst är det skönt med värme och när det är vindstilla, men på vårt vid tycker jag vattnet är häftigt när det brusar upp så här. Det är liksom upprört men ändå fridfullt att titta på. 

Jag brukar tänka att "Havet är stort nog att rymma allas våra sorger, hemligheter och glädje". Det kanske låter flummigt men man kan dela med sig av allt till havet om man vill. Jag vet inte hur många gånger jag känt att jag behövt en stund för mig själv och då satt mig vid vattnet och bara tittat ut. Efter en stund känns det som om man ventilerat och fått rensa tankarna lite, sen är man redo att komma tillbaka till verkligheten igen. 



Nytt

Köpte ju lite smått på Ikea och Mio här om dagen. Skulle ev ha köpt en byrå på Mio också men den var såklart slut när jag kom. Så kan det va. 

1-4 IKEA

5 MIO

Nr 4 (överkast) och 5 (två påslakanset) ska med ut till sommarstugan nu till våra sängar där. Tror det blir fint. 😊


Ut till ön...

Efter en mysig natt ensam med min lille kille känner jag mig mer utvilad än på länge. Vi har sovit gott inatt.

Väskorna är packade här och när Isak vaknar från sin första sovstund ska vi bege oss ut till sommarstugan på ön. Hoppas vi får uppehåll trots lovord om regn i väderprognoserna. 

Passar på att ha håret utsläppt medan Isak sover. Annars hänger han i det som en lean. 
Nu när håret är så långt orkar inte mina lockar locka upp sig lika mycket, men topparna kan skruva till sig lite ändå. 
Tänk att när jag var i mitten av tonåren hatade jag mina lockar, idag älskar jag dom. 😋


Maxi-Cosi Mobi XP Phantom

Idag har vi som sagt köpt ny bilbarnstol till Isak. Vi har haft babyskyddet tills nu eftersom det varit så rymligt, fast visst hade vi nog kunnat byta tidigare om vi velat. Isak har ju kunnat sitta stadigt länge nu.

Babyskyddet är från Britax och det har vi varit otroligt nöjda med. Bra sufflett (eller vad man kallar det) som inte fästs i handtaget utan dras fram som en skärm i det läge man önskar. Rymligt och bra helt enkelt.

Jag har kollat på lite tester men inte fastnat för någon speciell barnstol. Det är ju en djungel av stolar tycker jag, så det känns inte rimligt att lusläsa om precis alla.
 På BIG BABY i Häggvik vet jag att dom är pålästa och duktiga på att rekommendera stol som passar den bil man har men också med hänsyn till vad man själv önskar.
Jag var nästan säker på att vi skulle köpa en stol med som kräver ISOFIX-fästen men så blev det inte sen, det blev en bältad stol.
För er som tycker jag pratar i gåtor kan man väl säga såhär (om jag förstått det rätt): Stolarna fästs antingen med ISOFIX (ofta lite mindre stolar än bältade stolar, och sägs vara lite säkrare) eller så bältar man stolarna och då kan man ha dem i framsätet också (med urkopplad airbag) även om rekommendationerna ändå är att stolen är placerad i baksätet. ISOFIX-stolar är ofta godkända till barn upp till 18 kg medan bältade stolar är godkända för barn upp till 25kg, men sen ska man inte stirra sig blind på kg eftersom det beror på längd och sånt hur länge man kan ha stolen.
(Rätta mig gärna om jag har fel)


Hur som helst...
Vi kom fram till att vi vill ha en bältad stol så vi kan ha den i framsätet. Jag åker ofta själv med Isak och ibland kör vi långa turer till Roslagen, då behöver jag kunna nå honom ordentligt. Visst, det är kanske något säkrare med en ISOFIX-stol och att den är placerad i baksätet, men jag säger som min syster sa när vi pratade "Det ska ju funka också.". 
Vi har provat stolen idag när vi tog en tur till IKEA och MIO i Barkarby och den verkar funka bra. Isak verkar nöjd och likaså jag. 





Sommarmorgon

Hej hej
Har haft en småknölig natt med en Isak som började vid ett och därefter sjuttioelva gånger. Vid fem fick han kall (rumstempererad) välling som jag laddat upp vid sängkanten. Det är en ny sak vi ska prova för att få honom att sova längre på mornarna, så i morse var första gången. Han somnade faktiskt om en stund efter lite amning också och sov vidare till kvart över sju. Visserligen vaknade han till någon gång men ändå, det var ett framsteg. Jag tänker att han kanske börjar bli lite hungrig på morgonen och därför (bland annat) har svårt att sova länge, men vi har satt en starttiden för vällingen vid fem för att det ska bli "morgonvälling" och inte "nattvälling". Det är så lätt att man börjar ge tidigare och tidigare om han vaknar på natten och vips har man vant honom att äta på natten. Så fem är en bra tid att hålla sig till tänker jag, för han vaknar ofta då. 
När vi sen gick upp och åt frukost strax innan åtta fick Isak smaka fil med nyplockade smultron. Snacka om sommarkänsla. Vi har ju boat in oss hos mamma och pappa nu för att komma närmare skärgården och hemma hos dom finns det mer smultron än jag kan plocka. Lyxproblem.

Nu är vi dock på väg hem till Sollentuna för att ta in post, vattna, köpa ny bilstol, gå på Mio och Ikea (ska kanske handla lite där), börja ta bort buskar och gräva gropar inför bygget av nya altanen på framsidan. Det blir som en utflykt, fast hem. Det ska bli skönt att få komma hem och rå om hemmet lite, men sedan vill jag ur till skärgården igen. 

Min standardfrukost och Isaks sommarfrukost, som han visserligen ratade efter ett par tuggor för att istället äta Skogaholmslimpa med smör. Haha


...

Och så var den här helgen slut... 


Lördag

Idag är jag utvilad. Två nätter på rad har Isak sovit rätt bra, så därför är jag utvilad och glad. 
Två jobbdagar är över och nu väntar en lugn helg och därefter två jobbdagar till. 

Det känns som att dagarna bara rusar förbi just nu utan att något märkvärdigt har hänt.
Isak har fått ett gäng nya gigantiska bilar, lite kläder och en Brio-hund. Han behöver lite nytt att leka med, de "gamla" leksakerna börjar bli för bebisaktiga - en del av dem.

Just nu sitter jag och väntar på att Isak ska vakna så att vi kan åka till sommarstugan sen. Harry ligger vid mina fötter och knorrar av iver. Han vet vart vi snart ska åka, det märker han på packningen. 

Isaks nya lilla fordon

Har ni sett så många delar? Hur kan en nappflaska bestå av så många delar? Haha 😄






Hur kommer jag igång?

Nä, nu börjar jag ledsna på att känna mig plufsig. MEN jag kommer bara inte igång med träningen och rätt kosthållning. 
Det är som om jag har världens största spärr att ta mig igenom, en spärr som är helt omöjlig att passera. Det är ju inte sant, men det känns så.

Jag bryr mig inte så värst mycket om andra tycker jag är smal eller plufsig, det är min egen känsla av vad som är bekvämt och inte som spelar roll. Just nu känner jag mig sjukt obekväm med att ha en mjuk otränad mage, lår, rumpa och sladdriga tjocka (nåja, inte så illa är det väl) armar. Det spelar ingen roll om det är graviditeten eller inte som orsakat denna dåliga kroppsform. Den känns obekväm hur som helst....

Men som sagt, jag kommer inte igång, jag äter godis som en råtta och hejdar mig inte för något. Så osunt det kan bli. Ca fem kilo vill jag gå ner, ska det vara så svårt?
Jag börjar känna att det är droppen, det är nog nu. Men sen då? Hur ska jag träna för att mammakroppen ska stärkas och magmusklerna gå ihop? Hur ska jag tänka för att hitta motivationen att bara köra på? 

Har ni några tips?

En mer fast och starkare kropp... och en gladare (över kroppen) Manda. 



Vill ha just nu...


1-11 H&M home
1 Linneduk
2 Kruka
3 Skärbräda
4 Påslakanset
5 Habdduk
6 Påslakanset
7 Vas
8 Ljuslykta
9 Ljuslykta
10 Tvättkorg
11 Fotoram

12-13 Edblad
12 Träslev
13 Trä-skärbräda

14 ...
14 Mugg i emalj

15 Åhlens
15 Glasbehållare med kran

Hemfärd

Om ett par timmar blir det hemfärd för oss. I morgon ska vi shoppa lite, både prylar och kläder, så då passar det bra att åka hemmåt idag. 
Det blåser rätt stökigt på sjön just nu så både regnjacka och -byxor åker på lite senare, misstänker att det kommer stänka en del. 

Isak gillar att åka båt, han blir helt avslappnad i hela kroppen. Harry gillar också att åka båt, sålänge han får sitta i någons knä. 

Båtresan till ön en annan gång.
Idag är det mer mulet, blåsigare och större vågor. 


Regn och rusk

Idag strax efter tio tog vi båten till några vänner som nyligen byggt hus och flyttat in. De har två barn, en treåring och en ett och ett halvt-åring. 
Vi åt lunch och lekte där, Isak fick sova sin em-lur där och därefter åkte vi hem.

Våra vänner bor bland ängar och hagar, ett stenkast från havet. Ett underbart läge. Det kändes som en perfekt sommardag trots att det duggade lite när vi kom och spöregnade på vägen hem. När jag gick längs grusvägarna för att söva Isak i duggregnet, barbent, med tygskor och regnjacka, kunde jag inte annat än njuta. Helt ärligt. Det är ju ljummet i luften, så vad gör lite sommarregn?
Harry verkade också nöjd över utflykten, och likaså Isak såklart.

Jag vet inte om ni ser vår "retrovagn"? Det är ju min gamla vagn som jag legat i som vi har i sommarstugan. Den fick följa med till våra vänner eftersom vår andra är hemma när vi är i stugan. 
Isak sover riktigt bra i den, han bryr sig ju inte om vad det är för årsmodell direkt 😄

Det regnar och blåser på tvären här på ön just nu. Vi håller oss inomhus med tända ljus och myser sålänge. 




Familjemys

Vi är kvar på ön men nu är det bara jag, Isak, sambon och Harry. Min syster med familj och mina föräldrar åkte hem under eftermiddagen. 
Det var 21 grader i vattnet under dagen så vi har badat en del, min systerson har gått bananas på badandet och har knappt hunnit upp till huset innan han vill ner och bada igen. Jag förstår honom och jag känner igen mig hur jag själv var som liten. Vatten är underbart!

Kan förresten uppdatera er om att nya solkrämen verkar jättebra, förutom att den vekar kunna göra gula fläckar på kläderna... Men den är dryg, luktar gott och Isak verkar också gilla att bli insmord med den.

Nu ska jag och sambon mysa i soffan ute och titta på vattnet i lugn och ro, Harry sover på soffan och Isak inne i huset. 

Ser ni skillnad på hudtyperna?
Jag som ändå fått mycket färg ser riktigt blek ut i jämförelse med sambon. 😅


Livskvalité

Hej på er
Ännu en härlig dag börjar gå mot sitt slut. Idag har vi badat i havet, Isak också. Det var första gången någonsin för honom. 
Sedan har vi bara ätit gott, solat lite men mest varit i skuggan, lekt, utforskat sanden i en av vikarna på tomten, badat i badbaljan, busat med Harry och bara haft det riktigt härligt. 

Nu njuter vi!! 







Ensam på en öde ö

Idag jobbade jag till tre och direkt efter åkte jag hem, packade ihop lite saker och sen bar det iväg mot sommarstugan. Sambon skjutsade över mig, Isak och Harry till ön och sen åkte han iväg igen eftersom han skulle på middag ikväll. För första gången var jag ensam på ön, eller typ ensam. Det finns visserligen fem-sex hus till på ön men bara ett av dem går att skymta från vår tomt, så jag kände mig rätt ensam här. Isak och Harry gjorde sig visserligen synliga och ville båda ha uppmärksamhet, så sådär värst ensam hann jag aldrig känna mig.

Vid åtta kom min mamma och pappa hit och sedan dess har vi suttit ute. Det är myggfritt, vindstilla, ljummet i luften och en perfekt sommarkväll. Underbart!

I morgon ska jag bada i havet, men det är det enda planerade för dagen. Resten får bli som det blir. 





Solkräm

Jag är rätt dålig på att använda solkräm, trots att jag är rödblond med fräknar i hyn. Jag är noga i omgångar och framförallt när jag var gravid, men annars är jag nog lätt röd i huden hela sommaren. Dumt eftersom malignt melanom-risken är större hos rödhåriga läste jag i en tidning för länge sen, tror den heter medicinsk vetenskap. 

Sambon bränner sig sällan utan blir snyggt brun på en gång. Jag hoppas Isak ärver den typen av pigment, även om man ändå måste vara försiktig med solen såklart. 

Jag har hört något om att man helst ska låta bli solkräm på bebisar under ett, tror jag det var, eftersom deras hud är så tunn (solkrämerna absorberas in i kroppen lättare då) och hellre välja heltäckande kläder och skugga. Men hellre solkräm än risk att bränna sig.
Vi är ju en del i skärgården och vattnet reflekterar solen och gör att det kan vara ännu svårare att skydda sig från strålarna, därför kommer vi smörja Isak när det behövs och där det behövs. Som på kinderna och i nacken. 

Isaks ena kusin reagerade på NIVEA's solkräm för barn med sveda, och även med solkräm från Eucerin. NIVEA's solkräm för barn var även i Expressen för någon vecka sedan med anledning att något annat barn reagerat på den. Isak kanske tål den men jag vill inte chansa, därför åkte två flaskor i soporna (kanske borde givit bort dom istället kom jag på nu).
Min mamma var snäll och beställde ekologisk solkräm från apotea som vi ska prova istället, den levererades på två dagar. Ska bli spännande att prova.



Rucka på rutinerna

Jag är en rutinmänniska, som jag så många gånger sagt tidigare. Innan Isak kom visste jag nog inte om att jag var SÅ beroende av rutiner som jag är, eller det var kanske inte riktigt lika viktigt. Men sedan Isak kom har rutinerna varit något att luta sig mot, fast när rutinerna ändras har jag blivit totalförvirrad. En nackdel.

Nu börjar det kännas som om sovrutinerna håller på att ändras för Isak, om det är något slags semestermood eller bara något som tillhör åldern vet jag inte.
Innan förra förkylningen hade Isak börjat äta och sova jättebra. Första morgonsovstunden kunde han sova två timmar, men sedan blev han förkyld och det blev trögt med maten och korta sovstunder dagtid. Nu när Isaks pappa varit hemma med honom två dagar har han sovit en timme varje gång (två sovstunder/dag) och det betraktar jag som otroligt lyckat. 
Däremot har han vaknat två nätter på rad vid ett och fyra och trasslat runt, lyckligtvis har vi kunnat somna om tillslut men då vaknat senare än vi brukar - och då skjuts ju våra vanliga rutiner fram. Det kan göra mig stressad men jag försöker lyssna på sambons råd om att "vi har ju semester", så det kanske inte gör så mycket om rutinerna ändras lite. Jag ska försöka tänka på det.
Visst, jag jobbar ju 2-3 dagar i veckan men jag ser det ändå som att vi har semester. Det känns så i alla fall. 

Just nu sover Isak. Jag och sambon sitter ute i skuggan och ska fundera ut vad vi ska hitta på under dagen. Vi har några alternativ. 


En dag i bilen

Idag har vi spenderat dagen i bilen känns det som. Fram och tillbaka, Sollentuna, Danderyd, Arninge, Roslagen (Älmsta, Häverödal). Vi har köpt lite smått på XXL, bland annat en ryggsäck till Isak, sen har vi oljat vår altan på baksidan och kikat på soffa och bord till sommarstugan m.m.

Imorgon är jag också ledig så då ska vi hitta på något mysigt ihop, jag och min lilla familj. 

Promenad vid Väddö kanal. 

Isaks ena kusin har en likadan och den sitter jättebra på honom. Det finns exempelvis ett spänne man kan knäppa över bröstet så att ryggsäcken sitter bättre och inte ramlar av axlarna. 
Just nu är den ju lite stor, men snart så. 



Amanda J Lundell

En del av mitt liv

RSS 2.0