Turist

Vi är i Visby. Vi har hunnit turista lite och bland annat åkt ett litet tåg som tog oss både utanför och innanför muren. Under tiden fick vi höra lite historia, jättespännande! Jag har ju inte varit på Gotland sedan jag gick i sexan, så jag minns inte så mycket av det jag såg då.

Av det jag sett hittills så skulle jag sammanfatta Visby som historierikt, fantastiskt mysigt och vackert!

Förväntningarna på kvällen var att hitta en god restaurang, och sen gå vidare till en uteservering och dricka champagne.
Vi drack champagnen under middagen och styrde sen in på hotellrummet igen, 19.20. Vi inser att vi är snortrötta föräldrar som värdesätter lite lugn och ro ikväll. Imorgon ska vi ju på bröllop här, så då gäller det att vara utsövda och pigga. Uppladdningen har börjat!!

Innan bröllopet i morgon ska vi turista lite till, och jag ska köpa får. Ett i betong att ha som prydnad i nya huset, och ett mjukisdjur till Isak.

Trött, mätt och glad!

Norra Roslagen ⬅️➡️ Visby

Vi har varit på fastlandet ett dygn för att få ordning på lite packning, och för att fylla på matförrådet här på ön. Men nu är vi tillbaka i stugan igen.

I morgon flyger jag och sambon till Visby. Vi ska på bröllop där på lördagen och tänkte att det kunde vara mysigt att vara på plats en dag innan. Isak är kvar på ön med mormor och morfar, och dessutom kommer alla hans kusiner (från min sida) hit. Snacka om att det kommer bli bus och lek.
Det blir alltså en barnfri helg. Första sedan Isak kom. Han har bara sovit borta en natt tidigare, så vi får se hur mammahjärtat tar det här. Nu blir det ändå TVÅ nätter utan honom.

Förresten. Till en annan sak.
Jag har provat LCC's ansiktsrengöring, torrschampo (bästa någonsin) och deras silverschampoo och balsam under en tid. Det hade ju kunnat vara vilka (kändis-)produkter som helst. En medelmåttig produkt med ett kändismärke. Men de produkter jag provat är verkligen bra. Så nu har jag köpt ansiktsskrubben och krämen. Jag har såå höga förväntningar. Fick dessutom en shower oil på köpet när jag beställde. Ska bli kul att prova den med.
Återkommer med betyg! 👌🏻

Nästa storlek...

Vi har börjar smyga in nästa klädstorlek till Isak. Och om inte allt för lång tid är det dags att packa ner hans nuvarande storlek bland alla hans andra urvuxna kläder i förrådet. Det har ju blivit en del nu. Hittills har jag förvarat varje storlek för sig i blöjkartonger som jag märkt och tejpat igen, eller i plastpåsar. Men nu ska det bli ändring på det och äntligen lite ordning. Jag har köpt på mig förvaringspåsar med dragkedja, så varje storlek ska få en (eller flera) påsar. Uppmärkta såklart. På så vis är dom också lätta att ta fram och öppna, om man vill fylla på eller ta ut något plagg. Ingen raketforskning direkt, men känns skönt att jag kommit på hur allt ska förvaras.

Typ såna här påsar har jag köpt.

Här är lite nya baskläder som jag precis beställt till Isak. Mjukt och skönt - och lekvänligt.

Amanda J Lundell

En del av mitt liv

RSS 2.0