Lätta steg hem

Idag har det varit en riktigt bra dag på röntgen. Mina bilder har blivit snygga och dessutom hade jag examination idag som gick väldigt bra. Jag är oftast otroligt självkritisk och önskar alltid att jag kan mer eller får snyggare bilder. Men idag fick jag mycket beröm, inte för att låta skrytsam, och efteråt vågade jag tro på mig själv lite mer. 
Jag fick ett kvitto på att det jag gör och hur jag är mot patienterna är rätt, och det kändes riktigt bra.

I morgon är sista praktikdagen på Sophiahemmet för denna gång. Jag tänkte baka och bjuda kollegorna på lite fika bara därför, det brukar vara uppskattat. 

Som pricken över i:et hade Isak en bra dag på förskolan också. Sååå skönt att höra! 



Fina barnrumsmattor

Jag är ute efter en ny mata till Isaks rum, här har vi några kandidater: 





Inskolning

Idag började Isak på förskolan, eller han börjar skolas in idag. 9-11.30 idag och 9-14.15 resten av veckan och även nästa. Verkar allt gå bra lämnas han på torsdag eller fredag och därefter är det tänkt att han ska vara utan, oss eller sambon, eftersom det är han som skolar in. 
Idag hade det gått bra men han var så trött att han knappt åt lunchen. 

Tis-tor är dom i skogen på förmiddagen och över lunch. Ska bli spännande att höra vad Isak tyckte om det.

Min lilla stora kille ❤️


Nattlinnen

Jag älskar nattlinnen och jag har flera stycken i olika prisklasser. De absolut skönaste är från twilfit och jag uppdaterar modellerna någon gång per år. För flera år sedan köpte jag ett par dyra nattlinnen i London, men tyvärr är de snyggare än vad de är sköna så de ligger mest i lådan. 
Nu har jag hittat några nya favoriter från twilfit som jag nog ska uppdatera mig med. Visst är dom fina?

Jag hade ett alldeles nytt nattlinne som jag sparat tills jag slutat amma. Det kändes så lyxigt att sätta på sig det sen och veta att jag skulle få ha det ifred, ingen bebis som river efter mat. 


Snart iväg

Snart åker vi på 30-årskalas! 

Smink klart!

Ombyte klart! Blev en svart klänning med kort polokrage.

Sambon säger: Skicka en bild till mig.
Jag: Okej, klart.
Sambon: Men kan du skicka en obehandlad bild?
Jag: Nej, jag gillar inte gula bilder.
Sambon: Lite värme, tack!

Många gånger när jag lägger upp bilder så gör jag dom lite kallare för att få bort den gula "glödlampe-tonen", och ibland gör jag dom även lite ljusare. Men annars är dom oretuscherade. 



Dålig på det där

Idag var det min sovmorgon och pappans tur att gå upp med Isak. Trots det ligger jag klarvaken och har varit det i säkert en halvtimme (06.00), dessutom har jag varit uppe och hängt tvätt en snabbis. Jag är urdålig på det där med sovmorgon! Jag vill gärna sova men det händer sällan att jag lyckas på morgonen, det är ju dessutom mysigare att gå upp med lilla familjen.

Idag ska vi fira min syster som fyllt 30. Hon och Isak fyller ju år samma dag (23:e) men då bestämde vi att Isak fick ha kalas helgen innan och min syster helgen efter. 



 

Helg

Fredag och ledig dag för min del. Under praktiken är jag ju "ledig" (hemmastudier) på fredagar och det har varit guld värt. Varför kan man inte få vara ledig alla fredagar jämt för?

Isak vaknade för dagen vid fem, i vanlig ordning, så efter lite mys var det full fart.  Vi testade stänga grinden till trappen på övervåningen och låta Isak gå runt och leka lite själv medan vi morsade oss, det funkade rätt bra. Det mesta är barnvänligt på övervåningen så han kan gå runt mellan rummen lite som han vill. 

Som ni kanske vet gillar jag tidiga mornar eftersom man får så mycket gjort då, jag är absolut mest effektiv de första timmarna på dagen. Fem kanske är lite väl tidigt att vakna men jaja, man får göra det bästa av situationen.
Innan sambon hade gått upp hade Isak och jag ätit frukost, bytt bajsblöja (ursäkta informationen), hängt tredje maskinen tvätt och lekt lite. Dessutom skrev jag klart det sista på mina inlämningsuppgifter och skickade in dem, allt innan kl 09.00. 

Sen var vi på öppet hus på isaks förskola, han börjar ju inskolas på måndag så vi ville hälsa på lite. Isak sprang iväg från oss och hängde med de andra barnen eller utforskade lite på egen hand. Det var skönt att se att han klarade sig utan oss en stund. När han blev trött kom han till oss och sen fick vi hem och åt lunch och sen fick han sova.

Nu har vi uträttat några ärenden i stinsen (shoppat lite bl.a. 😁) och nu ska vi upp till Roslagen. Mys.

Min tuffa lilla kille idag...




Isak 1 år

Imorse kl 04.43 föddes Isak för precis ett år sedan. 3314g, 48 cm lång och alldeles perfekt. Vilken lycka att få bli mamma till en sån liten krabat som idag redan blir ett. Galet! Underbart! Och hundra miljarder ton kärlek. 


I morse för ett år sedan.

Mor- och barnbukett, med "navelsträngen" mellan dem.

Bland alla filtar ligger vår lilla Isak, bara någon dag gammal. 






Lidingö

Idag var jag på Lidingö sjukhus och på röntgen där. Avdelningen är pytteliten, en röntgensyrra och en medicinsk sekreterare - och så jag. 😄
Där finns lite mer tid att röntga som student för oftast kommer det bara lite ströpatienter och ibland kan tre fyra stå på kö, men oftast inte mer som jag förstår det.
Jag hinner både röntga och gå igenom bilderna i lugn och ro innan nästa patient står på tur, plus att jag har min handledare för mig själv. Toppen!!!

Jag är väldigt nöjd med dagens bilder i alla fall.

Vet ni, för ett år sedan blev jag igångsatt - just idag. Tror vi skrevs in vid halv fyra på eftermiddagen på BB Sophia och sen fick jag värkstimulerande små "shotar" då och då fram till halv tolv någon gång på natten. Jag hade inte känt det minsta innan, inte ens en liten förvärk, men vid halv tolv drog det igång med en sju helsikes styrka och rätt bra fart. Vilken dimma det var, för att inte tal om smärta men lätt värt det - alla gånger! 

Min lilla Isak. Tänk att han blir ett år i morgon. Jag kan inte förstå att det fått ett år redan.
Idag fick han ettårsvaccinet, det klarade han bra men blev på eftermiddagen rätt grinig. Vi får se hur natten och morgondagen blir, men håller tummarna att vi får lite sömn i alla fall. 🙏🏻☺️

Fick ha en rosa tröja idag. En kulör jag inte burit sedan jag var 14 kanske, och det var nog bara en gång. Det är inte min färg så att säga. Men det var ändå lite kul att prova, men bara för en dag. 


Kalas igår och skog idag

Kalaset igår blev toppenlyckat. Isak fick så fina presenter och hade superkul med alla sina kusiner. Idag har han lekt med sina nya leksaker och vi har varit i skogen och vid nya utegymmet här intill. Dom har byggt jättefina klätterställningar och gungor för barn där också, supersmidigt.

Förresten, vet ni vad Isak gjorde igår förmiddag... Han var så trött innan lunch så han vinglade omkring, och rätt vad det var så ramlade han in i en köksstol så nedre delen av höger ögonbryn fick ett jack. Det kom blod så vi visste inte hur djupt det var först, men tanken kom att vi kanske behövde åka och limma. Men sen slutade det blöda och vi såg att jacket inte var mer än en halv centimeter kanske. Hoppas han inte får ett ärr sen ändå...
Idag är det lila runtomkring och in mot ögat, en riktig blåtira stackarn. Men han är glad ändå. 😄







Kalasdags

Förberedelser förberedelser...
I princip klara och snart kommer gästerna... Kalaspojken sover så han orkar leka med alla kusiner och vänner sen. 👌🏻
👋🏻👋🏻


Elva godispåsar senare...

Oj vad vi styrt och fixat här hemma nu. Nästan alla kalasförberedelser är klara och hemmet är fyllt med blåa dekorationer, dukar, ljus, glas, servetter, tallrikar, sugrör, vimplar och massa annat matchande. 

I morgon ska vi blåsa ballonger, hämta tårtor och fylla Isaks badbalja med partyis till all dricka. Jag tror vi har läget under kontroll... men vi får väl se i morgon. Hehe



Stenografi

Vet ni, det är något jag velat lära mig i många år... Nämligen att stenografera, ni vet, när man skriver massa krumelurer och streck istället för vanliga bokstäver. Just det skriftspråket är utformat för att kunna skrivas fort, det hade alltså varit perfekt att kunna när man går på föreläsning och ska göra anteckningar. 
Min mormor är stenograf och arbetade med det tidigare i sitt liv, jag tycker det är superhäftigt! Man använde (vet inte om det används fortfarande) stenografi i riksdagen förut när man skulle anteckna vad som sades. Det är ju riktigt smart tycker jag. Förstå så mycket tid och energi (det är faktiskt jobbigt att skriva en hel föreläsning) man skulle spara om man kunde behärska tekniken? 


"Bokstäverna" är utformade så att de är snabbskrivna. Man ska inte behöva lyfta pennan lika mycket som man gör med vanliga bokstäver, där man lyfter den nästan varje gång (om man inte skriver skrivstil förstås). 


Röntgat och klart

Nu är det röntgat och klart för denna vecka. Hem och umgås med familjen och sen plugga järnet ikväll efter att Isak somnat. 
I morgon är det en det morgonplugg som gäller och därefter kalasförberedelser för hela slanten. Det ska bli väldigt roligt! 
Jag måste komma ihåg att sätta systemkameran på laddning så vi kan ta lite fina bilder, det känns viktigt att dokumentera första födelsedagskalaset! 

Vet ni vad som hände inatt förresten? Något riktigt stort för en trött småbarnsmamma!!
Jag tror man kan säga att Isak sov sin första hela natt, någonsin. Han nattades nämligen vid 19 igårkväll och vaknade inte förrens 05.00! Jag vaknade vid fyra och trodde klockan blivit tokig, kunde det verkligen vara så att Isak låg och sov alldeles för sig själv i sin säng i sitt rum? Jo. Jag var tvungen att gå och se om han levde och det gjorde han ju. Mellan fyra och fem vaknade jag hundra gånger för att jag var så berädd på att hämta in honom till oss, och sen vid fem vaknade han till slut. Han hade sovit klart då tyckte han men ville ligga och gosa i sängen mellan mig och sambon. Han har blivit mer gosig mot sambon också och inte lika mammig längre, och det är skönt, för det gör att han kan rulla mellan oss på nätterna och sova tätt intill vem som helst av oss.

Hur som helst är det riktigt uppskattat med lite mer sammanhängande sömn. När han blev 11 månader tyckte jag att han började sova bättre och mer sammanhängande om nätterna, han kunde sova till 01 utan att vakna, sedan blev det längre och längre men oftast inte längre än 03. Men så inatt, 05.00 mina vänner. Det var mer än guld värt! 
Det är första gången jag sover en hel natt på ETT år (nåja, 51 veckor). Bara det är värt att fira! 😃

Isak fick se flygplanen vid Arlanda idag. 
Han har alltid gillat flygplan väldigt mycket (gissa vad vi valt för motiv på 1-årstårtan?) så det här var en aktivitet i hans smak. 😋




Glesa uppdateringar

Hej på er

Jag ber km ursäkt att uppdateringarna blir så glesa. Egentligen har vi inte så många uppgifter att göra i denna kurs, utöver själva praktiken. Men eftersom de bytt kursplan sedan jag pluggade senast så måste jag göra några extrauppgifter för att nya klassen redan läst några poäng av nästkommande kurs. Så nu gör jag dubbelt ett tag. 😓

Fr.o.m. idag och månaden ut är jag på vanlig konventionell röntgen. Har inte röntgat så mycket än men något knä och så har det blivit. 
Jag har tappat känslan lite känner jag men hoppas på att den kommer snabbt igen. Hittills har bilderna blivit bra.

Nu är lunchen slut! Dags att jobba!

Förresten, den här sackosäcken från NG baby har vi beställt till Isak. Den kommer inte förrens ve 40-41 så det blir ju efter hans födelsedag. Men det gör nog inte honom så mycket. ☺️



14 september 2014

För ett år sedan, idag, var Isak beräknad att komma. Det känns helt surrealistiskt men också härligt att gå igenom vad jag skrev på bloggen för ett år sedan. SOM vi väntade och längtade efter vår bebis! Man blir bra sugen på en till, men jag lovar - det dröjer! 

Hela upplevelsen: vänta, föda och första tiden (eller hela första året!) var så speciell och jag hoppas verkligen få vara med om det igen. 
Men just nu är jag så nöjd över vår lilla perfekta Isak. Vår skatt! 

Ett år sedan, idag. 


Be om hjälp och spendera

I förmiddags åkte vi hemmåt till Sollis. Vi hade lite ärenden att göra. Bla skulle vi köpa lite extra baskläder till Isak (köpte på Lindex och har beställt fr H&M), beställa tårta till Isaks ettårskalas, köpa några ettårspresenter (har även beställt en sak), handla lite sånt som inte kommer med Mathem och sist - köpa nya bh-ar. 

Sedan några dagar tillbaka har jag helt slutat amma, nattamningen rann ut i sanden mer och mer så nu var det dags för ett avslut. Bh-arna jag hade innan graviditeten är försmå, men jag har använt dom ändå. Nu när ena gick sönder så kände jag att det var droppen, osköna bh-ar är bland det värsta jag vet. Senaste åren har jag bara köpt underkläder på twilfit eftersom de är skönast och så även nu. Dessutom får man så bra hjälp med bh-storlek och passform där. Om det är något jag önskar att jag hade bett om hjälp med tidigare så är det bh-storlek och rätt nyans på foundation (hittade inte rätt förrän i början på gymnasiet tror jag). Rätt nyans/passform/storlek på dessa gör dagen mycket trevligare!

Hur som helst...
Jag började med att prova bh-ar i min vanliga storlek, men det slutade med att jag fick gå upp en storlek på ena bh-modellen och två storlekar i den andra modellen. Tur jag fick hjälp, annars hade jag ledsnat eller gått med halva brösten utanför bh-kanten. 

Twilfit har rätt ofta erbjudanden, så år ni ute efter ny bh rekommenderar jag er att kolla där. Just nu har dom erbjudande på Triumph - Amourette. Den bh-modellen är jätteskön (har den sidan tidigare) så den tipsar jag verkligen om. 

Jag gillar svarta och vita bh-ar bäst, eller någorlunda neutrala i alla fall. 
Dom här blev det idag, från Twilfit.

Ändrade planer...

Vi skulle varit hemma hela helgen och grejat med småsaker, beställt tårta, shoppat lite mjukisar till Isak och lite annat. Men efter att jag pluggat någon timme på morgonen så åkte vi till soaratugan i norra Roslagen. Vi ska göra om här, måla tak, väggar och golv bland annat. Så vi kände att vi ville hjälpa till med förarbetet som också tar tid. Könsrollerna är starka här, så jag gav Isak lunch och därefter utfodrade jag de andra med korv och bröd. De manliga deltagarna stod för snickrandet och täckandet av golv. 
Det är lite lustigt för det blir lätt så i min familj, att kvinnorna lagar mar och bjuder på fika medan männen bygger, släpar eller tömmer dass. Vi är mer än okej med det! Däremot har några män slunkit in i köket på senare år, kanske för att både jag och min syster (inget illa menat Jess) inte tillför med jättemycket matkunskaper. 
Innan jag hade Isak drog jag mig till de "manliga" sysslorna som att bära (jag är, eller var, ganska stark) eller så passade jag på att rensa sly. Det är ändå min favoritsyssla. Men numera med Isak i hälarna, eller jag i hans hälar, blir det lite av varje. 

Hur som helst... 
Nu ska vi köra på här. Jag rastar Isak på gräset en stund. Han är så vansinnigt förtjust i vägguttag så jag blir tokig av att jaga honom därinne. 

Panoramabild från ett av rummen. 
Här ska det bli vitt överallt, förutom golven som jag tror blir gråa 
(även om min idé snarare är att vitlasera😉)


Vuxenpoäng

Jag vet inte när man räknas som vuxen. Hemma i radhuset med min familj känner jag mig vuxen, men att jag "fortfarande" pluggar får mig att känna mig lite ung... Och visst, jag är ju "bara" 24 men jag har alltid känt mig äldre än min faktiska ålder. 

Här hemma har vi två badrum, när vi flyttade in hade vi badkar på övervåningen och tvättmaskin på nedervåningen. Badkaret är sedan länge ute ur huset och numer är badrummet på övervåningen också en tvättstuga. Det är förstås härligt att bada men det är mer användbart med en tvättstuga. Än sålänge kan Isak bada i balja och om några år, kanske två, så vill vi köpa hus och då finns förhoppningsvis plats för både tvättstuga och badrum med dusch och badkar.
Badrummet på nedervåningen fick mer förvaring och känns lite trevligare att ta in gäster till också.

I förra bostaden hade vi både tvättmaskin och torktumlare, men här fanns bara det förstnämnda när vi flyttade in. Jag saknade torktumlaren jättemycket först men sen vande jag mig.
Nu när sambon varit pappaledig två veckor har han hunnit fixa massor. Bland annat sett till att en torktumlare kommer in i huset. Den kom igår och premiäranvändes idag - jag älskar den! Den har en lampa i trumman, snygg display och flera roliga funktioner. När jag tryckte på Start kände jag mig så ivrig att jag ville klappa händerna, det är säkert! Aldrig trodde jag väl att jag skulle bli så glad för en torktumlare, det är väl ändå vuxenpoäng? 

Någon gång i framtiden vill jag ha en stooor ljus och fin familjetvättstuga... 😍


Två veckor senare...

Två skolveckor är snart avslutade, eller snarare praktikveckor. Vi är lediga från praktiken på fredagar så idag blir det en del hemmastudier. 
Jag är klar med MR för den här gången, på måndag blir det två dagar på ultraljud istället (ej fosterdiagnostik) och sen vanlig konventionell röntgen resten av tiden. Ser fram emot det. Där kan jag mest och de flesta undersökningar kan jag göra själv, men först måste jag nog repetera alla positioner lite snabbt. Tänkte använda sambon som försökskanin och låtsasröntga honom hemma. 😄👌🏻

I helgen ska vi smågreja lite. Som vanligt. Men det är skönt att äntligen få lite saker gjorda. Fönstrena skulle behöva putsas men där går nog gränsen, det får kanske bli en annan helg.... Eller så måste jag eftersom vi har kalas för Isak nästa helg. Vi får se. 😁

Dom här mornarna när vi får vakna i lugn och ro är så mycket värda nu när jag börjat plugga igen. 😍
Bebisgos är nog det bästa som finns!




MR-måndag

Måndag på MR! 



Rom i regnet

Ojojoj så fin altanen blev igår, nu är det bara räcke och grind som saknas. Kan visa bild en annan dag när det inte vräker ner! För det gör det verkligen. Det var länge sedan det regnade så här mycket. 

Isak har stått vid altandörren och tittat ut på regnet flera gånger under morgonen, så vi klädde på oss och gick ut en stund. Nya stövlarna var svåra att gå i men det var ändå kul att vara ute. 

Eftersom Isak alltid sover utomhus på dagarna blir det lite knepigt när det regnar så här oerhört mycket. Vi har inget jättebra tak att ställa honom under, visserligen finns ett alldeles nytt stort parasoll på baksidan som kanske skulle funka, men ändå. Så idag rullade jag in honom i förrådet istället. Hehe
Det ligger ju precis vid ytterdörren och där finns det bra plats för honom, dessutom är det tyst och rumstempererat. 

Vad händer annars denna dag?
Det blir lite småfix hemma och kanske träff med en vän. Det känns som en rätt mysig söndag ändå. 

Sydvästen funkade jättebra! Mycket bättre än luva ju! 
Rekommenderar det verkligen!



Blandad dag

Idag har det varit en riktigt blandad dag. 
Under några timmar på förmiddagen fick jag lite plugg överstökat. Vid lunch åt sambon och jag ihop i lugn och ro, eftersom Isak sov hann vi till och med prata med varandra och dricka kaffe. Vinst!

Sedan började jag sortera Isaks urvuxna kläder men blev jätteledsen när jag började tänka på alla flyktingbarn, dom behöver säkert kläderna bättre än vi. Tårarna forsade ner för kinderna när jag sorterade påsar som ska skänkas, och samtidigt tänkte jag på bilden av den lilla treåringen som ligger på stranden. Död. Europa kanske kollapsar när det svämmar över av flyktingar i en takt vi inte hinner med, men vad ska vi göra då?
Jag ska skänka kläder och lite pengar. 
Vi gör vad vi kan, som man säger.

Hur som helst...
Sen åkte Isak och jag till IKEA, medan sambon snickrade grind till baksidan. Väl hemma har vi grejat, plockat och busat. Vi har köpt stövlar, igen, eftersom han växte ur sina andra innan han hann använda dem. 
I morgon kommer mina föräldrar på besök, pappa och sambon ska snickra på altanen på framsidan. Hoppas det inte regnar allt för mycket.

Ena sekunden ligger vi allihopa på golvet och busar, andra sekunden är det bara jag kvar. Speglade mig ju i silverfatet 😄




Nallens kalas

Kalasgrejer är beställt till Isaks födelsedag! 




Dåligt samvete och näsor i blöt

Isak fyller ett den 23 september. Den 28 september har han inskolning. Inskolningsveckan och veckan därpå sköter Isaks pappa och dagarna blir inte långa. Tredje veckan ska Isaks mormor vara med honom men han ska gå på föris några timmar på förmiddagen, bara för att hålla igång rutinen. Hur det ser ut därefter är oklart eftersom jag då har börjat en ny kurs som jag inte har schema till än, men målet är att Isak hämtas absolut senast tre varje dag. 
Han är otroligt intresserad av andra barn, älskar att utforska saker och växter, blommor, sandlådor och gungor är hans favoritsaker på jorden (typ). 

När jag berättar för folk att Isak ska börja på föris precis när han fyllt ett så reagerar många med "Oj, jaha". Och sedan får jag en stark känsla av att jag behöver försvara och förklara vårt upplägg. Det är som om jag precis blivit dömd till jordens sämsta mamma och det dåliga samvetet som smyger sig på därefter är inte nådigt. Såklart jag vill vara med min son majoriteten av dygnets vakna timmar, men är jag en dålig mamma som lämnar honom på föris vid ett års ålder? Den känslan får jag i alla fall då och då. 

"Skaffa inte barn om du inte kan ha dom hemma" - kanske några tänker, och jag håller med till viss del. Men när i livet passar det att vara hemma i flera år? 
Och hur ska man kunna ha ett arbete om man inte mer än hinner dit innan man måste hämta barnen?

Jag önskar inget hellre än att Isak slipper gå på föris från tidiga mornar till middagstid, inte för att han inte har det bra där han är (kommer vara) utan mer för att jag vill umgås med honom också. Och det kan ju vara skönt med en liten paus från de andra barnen och få vara hemma lite också, i alla fall när man är så liten. Men kommer han ta skada av att börja "redan" nu och ibland gå korta dagar och ibland långa?

Vissa menar ju att så här små barn inte har något utbyte av föris så här tidigt, och vad vet jag... Vi får väl se vad som gäller för just Isak, barn är ju trots allt egna små individer med egna intressen och egna utvecklingskurvor (även om många säkert är snarlika). 

Sen kan man fråga sig om det här dåliga samvetet jag har över att "lämna bort" honom enbart beror på alla höjda ögonbryn? Förmodligen hade jag haft dåligt samvete ändå, men med den här domen jag upplevt att jag fått av en del så blir det ju inte bättre. 

Framtiden är något oviss, men vi har ju ändå förutsättningarna för att allt ska gå bra. En glad och nyfiken Isak, bra personal (som det verkar) på föris, fin tillhörande gård, bra pedagogik och dessutom ligger förskolan 100 m från hemmet. Alla tillbehör inför förskolestarten är så gott som inhandlade och Isak har många olika kläder efter olika väderslag.

Vi är rättså redo. Dömda, kanske, och med dåligt samvete. Mer ändå ganska redo.

Ryggsäck, bestick, matlåda, vattenflaska, nappar, napphållare, kåsa och sittunderlag. Även extra snuttis och snuttefilt har vi. 
Och självklart är vi exemplariska och har satt namnlappar på precis allt. Haha




1 september

Första dagen på MR-praktiken är över och jag sitter nu på pendeln hem. 
MR är rätt svårt tycker jag, tekniken är väll inte så svår när man väl förstått den, men det är massa knep och knåp runtomkring också. T1- och T2-viktning, PD, spolar och antenner, frekvenskodningsriktning, faskodningsriktning, k-space, gradienter och andra ännu svårare benämningar.
Om jag minns rätt har jag examination på MR på torsdag nästa vecka, så det gäller att lägga på ett kål när det gäller inlärningen. 

Nog om det!
Det är ju första september idag. För ett år sedan gick jag hemma och var otålig och bara väntade på att Isak skulle ploppa ut. Tänk vad fort ett år går! 
Det känns redan lite höstigare ute tycker jag, men ändå en väldigt behaglig temperatur. Jag har haft klänning på mig hela sommaren, men idag är nog fjärde gången sedan sommaren började som jag har byxor. På något vis känns det ändå okej med sensommar/höst, men slasket och mörkret är jag inte redo för. 
Något som däremot piggar upp lite, i alla fall för stunden, är nya höstkläder. 
Här är lite nytt i garderoben som jag vet kommer användas mycket.



Amanda J Lundell

En del av mitt liv

RSS 2.0