Nytt till hall och sovrum

Äntligen har vi köpt lampor till stora hallen hemma. Från ytterdörren är det öppet upp till taket på övervåningen. Det ger en häftig öppen känsla och rymd tycker jag. Men det har varit ett av husets mörkaste platser på senare tid, eftersom vi inte köpt lampor dit. Men nu, äntligen!

Det blev två takkronor i två olika storlekar, köpta på MIO av märket Markslöjd. Till hallen nere köpte vi en rund taklampa med prismor, också från MIO och av märket By Rydéns. Vi ska sätta upp allt idag så det ska bli spännande att se resultatet, ska fota sen.

Även vårt sovrum fick lite nya sänglampor från MIO. Hade tröttnat rejält på dom andra, plus att dom inte passar i höjd i och med snedtaket vi har nu.
Kvar på inköpslistan till sovrummet är en stor matta och en fåtölj med fotpall. Samt två mindre mattor att ha på vardera sida om sängen.
Vi har även ett gammalt sminkbord från min farmor i sovrummet. Det har en fin stor spegel och ett rymligt bord. Jag ska rusta upp det med ny färg och klistra marmorplast på skivan, som har något konstigt mönster nu. Visar före och efterbild när det projektet drar igång.

Bilder från MIO, IKEA och Panduro

Amanda J Lundell

En del av mitt liv

RSS 2.0