Eftermiddagen i ord!

Grillat superkött, rökta räkor och bacon, champagne i kristallglas, körsbärs-öl, skrattande barn, solsken, dra barnvagn, vin, familjepromenad, matlagning och kärlek, leksaksvapen, prickskytte, träffad!

Superkväll

Hej

Det blev en sen kväll på Garbo igår med härliga vänner och mycket skratt och dans. Hade verkligen jättekul även om jag blev lite förvånad (igen) över hur ohyfsade människor kan vara när man är ute.
Killar från höger och vänster kom och grabbade tag i min rumpa och en annan kom och klämde på mina armar och sa "Du ser stark ut!"..... En annan började prata men glömde meningen efter vad jag hade svarat honom... Att folk är fulla kan jag ta, men inte att man tar sig friheten att tafsa!! PUNKT!


Hur som.... Vaknade redan sju, vilket innebär att jag sovit 4 h bara. Men jag är superpigg och glad ändå!


Bilder från i morse, någon smygfotade mig i morse innan jag gått upp....
Plus några bilder från igår.

Fredag

God morgon!
Just nu halvligger jag i soffan och smälter frukosten. Det är helt klart värt att gå upp lite tidigare så man slipper stressa innan jobbet tycker jag.

Igår var jag på Affrodans på SATS med en vän. Det var riktigt roligt, men idag är jag superstel i ryggen igen... Inte lika roligt...

Idag jobbar jag till två och efter det kommer Jenna hit! Vi ska iväg på middag hos en annan barndomsvän ikväll som fyller år! Ser fram emot det som bara den, och kanske blir det utgång efter middagen!! Wohoo! Känns som om det var hundra år sedan jag var ute...
Kanske blir det Garbo... Vi får se ;)

Stelt solande

Aah!! Min rygg är helt stel idag, känner mig som en gammal tant!
Men man får hålla humöret uppe ändå, eller hur? :)

Vädret är ju helt fantastiskt idag, man blir ju supersugen på att dra ihop alla vänner och bara grilla och ha trevligt.

Men först.... Back to work! Rasten är slut!!

Svett

Har precis kört mitt första dansarobic-pass på SATS! Svårighet Röd vilket ska innebära att man helst ska ha förkunskaper kring passet. Men... Jag var där för första gången och jag måste säga att det var riktigt roligt, och svårt!
Jag var inte helt lost i stegen, vilket förvånade mig!
På torsdag ska jag prova ett annat pass med affrodans, det tror jag blir jättekul det med!



En bild när jag sitter och tar igen mig ;)

Jävla tuggummi!!!

Skit skit skit!!!! Tuggade tuggummi och kände helt plötsligt hur det ilade till i en tand, kollade i spegeln och såg då ett litet svart hål. Blääää! Får helt enkelt ring ett samtal till tandläkaren i morgon då!!
Vet inte hur många gånger jag har tuggat sönder små flisor och lagningar med BARA ett tuggummi i munnen. Har jag dåliga tänder, tuggar jag fel eller är det dåliga tuggummin???!!

Cleaning

När jag städar ser jag ut så här...

Hunger Games

Hej, eller god morgon...
Har faktiskt precis ätit frukost här hemma, brukar aldrig sova så här länge men idag gick det av någon anledning.

Igår tittade jag bara på filmer och tv-serier hela dagen. Det händer inte heller så ofta, eller aldrig faktiskt, men kände att jag behövde en sådan dag efter den galet hektiska jobbveckan! Var iväg och såg Hunger Games på bio också. En ganska bra film måste jag säga!

Idag är det ju verkligen trist väder så snart ska vi storstäda här hemma och för min del blir det en liten (läs STOR) garderobs-städning och rensning... Kul!


Bild från igår...

Revenge

Ikväll är det tv-serien Revenge (21.00 på 3an). Jag har tidigare varit jättedålig på att följa olika program på tv, men just den här serien följer jag slaviskt!!

Dessutom heter huvudkaraktären Amanda (i serien). Det är inte ett så vanligt namn i filmer och serier annars...

Ha en toppenkväll!
Bjuder på en bild som är tagen på jobbet, under min rast när jag samlade energi på soffan en stund. :)

Solstråle

Vaknade till i morse och såg små solstrålar skina in genom fönstret. Trots sömniga ögon kände jag ändå energin från ljuset och gick upp. Kanske var det dom strålarna som fick mig att ha energin på topp i princip hela dagen.
Önskar att morgondagens väder blir lika fint (fast tyvärr har jag hört att det ska bli sämre).
Hoppas ni haft en bra dag!!

Outfit

Heey
Hittills har denna vecka varit minst sagt tuff! Har jobbat på högvarv och med väldigt långa dagar, och än är inte veckan slut! I tisdags var jag så trött att jag somnade redan vid sjutiden, därefter sov jag hela tolv timmar (men det märktes inte).
Men så kan det ju vara vissa veckor...

Hur som.. Här kommer lite outfit-bilder... Hoppas ni har en härlig kväll, själv ligger jag och myser till bygglov. ;)

 

 

Hårfager

Min syster är utbildad frisör sedan många år tillbaka och har sedan utbildningens början klippt och friserat mig. För mig är det ren lyx eftersom jag aldrig behöver oroa mig för frisyrval eller liknande, hon gör alltid så det blir snyggt och bra. Dessutom har hon ju hela historien om mitt hår och hur jag själv misshandlat det med plattång och hemmafärg (en gång och aldrig mer)!

Gjorde en visit i Roslagen även denna helg och passade då på att låta systern fixa dagens frisyr. Vad tycks?

Slappar på landet

Man blir ju trött av all friskluft.
Tar igen mig på soffan en stund, tur att tempot inte är så högt här på landet (säger jag med glimten i ögat).

Kylslagen utflykt

Åkte på utflykt till Singö brygga. Harry fick bada lite men inte så länge eftersom det fortfarande är så kallt i vattnet.
Vi hade med oss varm choklad, saft och Marabou-choklad, men vindarna var så kyliga så vi packade ihop och åkte när vi fikat klart.

Hårigt sällskap

Nu är det sovdags! Har sedan ett par nätter tillbaka sällskap i sängen av hunden Harry.
Och tur är väll det för hur mycket jag än klär på mig så fryser jag... men när Harry ligger nära blir det genast varmt och gosigt.
Dessutom kan han jaga bort alla spöken under sängen....

Hundpromenad

Gick en långpromenad med Harry för en stund sedan. När han skuttar, springer och leker blir jag så glad i hjärtat. När man har gått en bit av promenaden är huvudet rensat på tankar och all glädje kan då sugs in. Då kommer man hem som en ny människa. Ibland behöver åtminstone jag en stund för mig själv... Kan inte ni också känna så ibland?

Glad Påsk

Påskmaten känns så bekant... som om det inte var så länge sedan jag kände just den där smaken i munnen. Men vänta.....! Det är ju samma mat som i julas...!!!! Suck!
Jag är inget stort fan av den här maten, mycket på grund av att jag inte äter fisk eller skaldjur av något slag.
Men jag älskar att samla familjen och bara umgås. Det är värt så otroligt mycket.
Glad påsk allihopa!

Det blev ett par påskägg i år med. Stod hemma en kväll och gjorde alla dessa, dessutom ett litet kort i varje.

Mamma hjälper

Boktips från mamma.
Ska försöka varva ner och börja läsa denna bok om en autistisk pojke. Sjukt intressant!

Kärlek

Idag har jag kört bil med barn i för första gången. Det var en lite märklig känsla, för även om jag kör bra och försiktigt (men snabbt) så ville jag bara vaddera in hela bilen. Ifall någon annan inte skulle ha koll och köra på vår bil... Konstig tanke kanske? Eller jag vet inte...
Dagen har bestått av mys med min systerson och med Harry.
Ledighet är självklart skönt men rastlösheten letar sig fram och jag undrar hur jag ska göra för att varva ner.... Tips?

New

Köpte en jättehärlig och mjuk tröja på Cubus idag.

Ledig dag

Hej
Denna lediga dag har minst sagt varit toppen!
Efter en promenad i Uppsala stad med syster och lilla sötknoppen i vagnen åkte vi hem och tog det lugnt en stund. Sedan la hon in en glanstoning i mitt hår. Medan vi väntade festade vi med lite vin, cola och snacks.
Snart ska vi äta middag, om jag inte somnar innan. Är supertrött.
Hoppas ni haft en bra dag.
Kram

Påskledig

Hej
Gårdagen hos bror med familj blev superlyckad. Barnen hade också sett fram emot det och en av dem hade till och med Påskpysslat på förskolan och gjort ett jättefint kort till mig. Gissa om jag blev rörd och glad?!!
Nu när jag är ledig ska jag spendera lite tid med min syster och nya tillskottet i den familjen, dessutom hälsa på familjen i Roslagen.

Men nu ska jag smågreja lite med tvätt och vattna blommor och sånt....
Ha en mysig kväll allihopa!

Superfaster

God morgon
Hoppas ni haft en bra helg!
Nu är det måndag igen och ärligt talat har jag sett fram emot det väldigt mycket. Denna vecka jobbar jag bara idag och i morgon, sedan ska jag vara ledig.
Efter jobbet idag åker jag direkt till min bror med familj, det kommer bli supermysigt! Dessutom har jag med mig en överraskning till barnen ;)
Vill ju vara en superfaster!

Amanda J Lundell

En del av mitt liv

RSS 2.0