Påsk ut, vår in.

Påsken åkte ut idag, och fönstrena är nyputsade. Det känns "vårigt". Jag har några småtråkiga saker kvar på to-do-listan vad det gäller städning. Som att duscha alla blommor, för att få bort damm från bladen, och tömma lådan i köken under vasken med alla källsorteringshinkar. Skulle behöva torka rent från smulor och sånt som hamnat brevid, men en sån enkel uppgift hamnar alltid sist på dagordningen - eftersom det är tråkigt. Hehe 

Har en kartong och en påse med urvuxna kläder från Isak också. Den står i vardagsrummet eftersom förrådet är helt knökat. Vi MÅSTE hitta ett hus att köpa snart, med stort garage eller förråd så att vi får plats med allt sånt här. Drömmen vore ju att ha en förrådsdel för urvuxna kläder, säsongskläder som vinterskor/-jackor och sånt. Sedan en förrådsdel med cyklar, pulkor och utomhusleksaker. Och så en förrådsdel för trädgårdsredskap, gräsklippare och sånt. Det är väl inte för mycket begärt va? 

Vi avslutade söndagen med att grilla. Vädret har ju varit alldeles vitt och molnigt under dagen, men några solglimtar fick vi ändå se under tiden vi grillade och en stund efter. Härligt!





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Amanda J Lundell

En del av mitt liv

RSS 2.0