Visning

Idag var vi på en ny husvisning. Huset var väldigt fint! Hallen vid entrén, sovrummen och toaletterna var riktigt härliga. Det som inte framgick av bilderna på nätet var att samtliga rum på övervåningen hade riktigt högt till tak, så det var en positiv överraskning. Fyra sovrum på övervåningen, stor toalett med badkar, stor hall, The master bedroom på övervåningen hade balkong och egen stor garderob att gå in i. På nedervåningen fanns ytterligare ett sovrum, megastort badrum med dusch och bastu, tvättstuga, en stor garderob att gå in i intill entrén (perfekt för en barnfamilj med mycket kläder😉) och sist och faktiskt minst (kändes det som) fanns ju såklart också kök och vardagsrum på nedervåningen. Det känns som om man tagit i så pass när man byggt alla andra rum så att gemensamhetsutrymmena fick krympa. Stort minus! Förmodligen går det ganska lätt att bygga ut kök och vardagsrum på sikt, men ändå.
Tomten var dåligt dränerad och måste nog grävas om lite samt att nya diken måste grävas, dom stod fulla med vatten nu (!). Garaget, som är ett dubbelgarage var inte putsat inuti, men det är lite skit samma. Kort kan man säga att tomten har grym potential men är en riktig leråker för tillfället. Dessutom var det grävt för pool, men själva poolen stod på uppfarten.

Ja, vi har åter igen lite att fundera på. Ett rätt nytt hus men som ändå kommer kräva säkert ett par hundra tusen på finishen. Även om vi känner folk som kan hjälpa oss med allt arbete. Värt det? 
Vi får se vad budgivarna tycker. 

Mina föräldrar kom förbi med go'fika från NK nu på eftermiddagen. Lyxigt så här en söndag, och andra advent. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Amanda J Lundell

En del av mitt liv

RSS 2.0