Ett hus hit och ett hus dit

Lyxig vecka! Var i skolan i måndags och i tisdags, sen har jag varit i stort sett helt ledig resten av veckan. Grupparbetet som ska in på söndag var klart redan i måndags och nästa vecka börjar som sagt C-uppsatsskrivandet, men vi unnar oss några dagar ledigt först.

Igår träffade jag och Isak vår "gamla" mammakonpis med sitt barn. Vi träffades ju jätteofta när bebisarna (barnen kanske man ska säga nu?) var mindre och när vi var mammalediga. Men nu har dom flyttat till grannkommunen och vi båda pluggar på 100% så det blir inte lika ofta vi hinner ses. Men igår sågs vi i en galleria, barnen fick leka i ett lekrum och vi kunde babbla av oss under tiden. Sen blev det lunch och lite julklappsshoping. 
Riktigt mysigt!

Ni kanske förresten undrar, eller inte, hur det går med alla husvisningar och sånt. Jag har ju nämnt att vi går i hustankar men inte mycket mer.
Vi var och tittade på ett hus i söndags, ett underbart hus på 170kvm och havsutsikt, lite norr om stan. Nybyggt. Av några anledningar tvekar vi på att köpa men saken är inte 100% klubbad. 
Vi ska hur som helst fota vår bostad i början av nya året för att lägga ut den som "Kommande" på mäklarens hemsida. Vi har egentligen inte bråttom från vår bostad, men vi vill vara lite beredda ifall vi helt plötsligt vill köpa något annat. Det kommer ut så få objekt som liknar det vi söker och därför måste man vara lite på hugget om det plötsligt dyker upp.

En annan tanke har ju varit att bygga nytt, och vi har varit i kontakt med en mäklare som förmedlar tomter åt ett företag som just ska sätta igång att bygga ett nytt villaområde. Vi ska besöka ett av visningshusen så får vi se sen, dom tänkta villorna ligger på ca 154 kvm och det kan bli lite litet känner jag - eftersom det är 1 1/2-planshus. Men vi får se. Det hänger lite på planlösningen. 

Eventuellt ska vi på ytterligare en husvisning i helgen, också ett nybyggt hus fast på 180 kvm. Huset ser fantastiskt ut på bilderna men ligger lite mer avsides än vad vi tänkt. Men vi ska fundera lite så får vi se.


Huset vi tittade på för en vecka sedan hade denna planlösning:
Nedervåningen ser ni på bilden ovan. Och övervåningen på bilden nedan. Precis en sådan övervåning vill jag ha, då kan barnen ha ett eget tv-rum uppe.


 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Amanda J Lundell

En del av mitt liv

RSS 2.0