Vi är hemma!

Andra natten med vår son innebar, tro det eller ej, mindre sömn än första natten. Lillkillen har kommit på det där med att äta och snutta och hade det som högsta prioritet under natten. Så jag sov inte mycket.

Men efter lite vila och en dusch på morgonen var den värsta tröttheten borta.
Vi började sakta men säkert förbereda för hemfärden. Det kändes pirrigt att klä på vår lille plutt kläder för första gången, jag trodde han skulle få värmeslag och bli arg men han tyckte nog att det var ganska spännande.

Det hela gick väldigt bra. Han gillade kläderna, att sitta i babydkyddet och att åka i bilen. Han somnade till och med så när vi kom hem tog vi med babyskyddet in så fick han sitta kvar där och sova medan vi packade upp och "installerade" oss hemma. Så smidigt!

Nu har vi badat honom för första gången, vilket också var en succé. Han slumrade och bara låg där och njöt medan vi tvättade honom. Efter det har vi krupit upp i soffan och nu ammas det för fullt. Slumrandes.

BB Sophia och alla sköterskor vi träffat ska ha en stor eloge för sitt engagemang, proffsighet och för hur väl de tagit hand om oss. Lokalerna var väldigt härliga och harmoniska och gjorde tillsammans med personalen att den här upplevelsen föralltid kommer stanna kvar som positiv i minnet - trots den hemska smärtan förlossningen innebar (mer om det i förlossningsbrrättelsen).

Men även om vi haft det väldigt bra är det nu riktigt skönt att vara hemma. Nu ska vi njuta och lära känns nya familjemedlemmen. 
Första besökarna kommer ikväll, det ska bli spännande. 

Här hemma provar vi kortärmad body, strumpor och filt. Vi får se om det är lagom varmt/svalt.




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Amanda J Lundell

En del av mitt liv

RSS 2.0