Ett år

Idag är det ett år sedan vi fick tillträde till vårt radhus. Tänk vad tiden går fort!

Vi har gjort om i princip allt i bostaden, förutom toaletterna. Och uteplatserna är ju på G. Idag har vi bla slitit med att kapa ner djungelhäcken på baksidan. Den var runt två meter bred och nästan lika hög. Tanken med häcken när man satte den var ju förmodligen att skapa något som skyddar mot insyn. Men det är ju få häckar man bara kan sätta och sen inte göra något med, de måste ju klippas och skötas med jämna mellanrum. Annars blir de glesa och/eller vildvuxna. Ibland kan man ju klippa ner en häck och låta den börja om, men vi ville ha bort den helt. 

Hittade den här bilden i mobilen.
Första tiden sov vi såhär i vardagsrummet, med kartonger runt om oss (som inte syns i bild). Det skulle ju målas och läggas nytt golv på övervåningen innan vi flyttade upp. 
På något sätt är det ju lite mysigt när allt är lite så här "kaosigt", men samtidigt blir man ju helt utmattad av att inte ha någon ordning på sina saker och allt är i kartonger. 

Den här bilden tog jag här om dagen på vårt grannområde. Jag gillar områdena häromkring, och de här villorna är ju jättesöta.
Dessutom finns det många skolor och förskolor med gångvägsavstånd från oss, det är bra. 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Amanda J Lundell

En del av mitt liv

RSS 2.0