Önskelista för huden

Jag har blivit lite sugen på att prova två hudvårdsprodukter från Elizabeth Arden. Den ena är en solkräm och den andra är en vårdande kräm.
Jag har aldrig testat någon produkt från det märket men har hört och läst att de skulle vara bra. Är det någon av er som har erfarenhet av Elizabeth Arden och produkterna?
Solkrämen ska tydligen vara bra och inte lämna en sån där blank och fet hinna efter sig, perfekt när man ska smörja in ansiktet med andra ord - för där vill man ju inte blänka precis. 
 
 
Här nedan är produkternas beskrivning - kopierat från KICKS hemsida. 
 
Eight Hour® Cream Sun Defense for Face SPF 50 - LÄNK
Elizabeth Arden Sun Defense är en lättviktig, olje-fria lotion som hjälper till att skydda din hud från sol exponering och ger dig fukt upp till 8 timmar. Det kraftfulla SPF 50 skyddar huden från farliga UVA/UVB strålar som kan orsaka solskada, skador på hudytan och för tidiga ålderstecken.
(Volym: 50 ml - 232,50kr)
 
Eight Hour® Cream Skin Protectant Fragrance Free - LÄNK
 
Eight Hour Cream Skin Protectant är den kultförklarade hudvårdsklassikern som lugnar, återställer och vårdar torr, sprucken hud. Gör hård hud mjukare, minimerar rodnad och motverkar mindre hudirritationer. Skyddar, lugnar och återfuktar huden. Hjälper torr hud och erbjuder anti-inflammatoriska egenskaper. Hjälper till vid mindre skrapsår och solsveda.
(Volym: 50 ml - 329kr)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Amanda J Lundell

En del av mitt liv

RSS 2.0