En låda med minnen

Jag minns att jag som liten ofta sparade  födelsedagskort, påsk-, jul-, namnsdags-, semester-, och allahjärtansdagskort i en liten plastlåda. Ibland tog jag fram korten och tittade och läste på dom. Vissa av dem tog mig tillbaka till dagen då jag fick kortet, en liten tidsresa helt enkelt.
Någon gång i tonåren lessnade jag på den överfulla plastlådan, så jag började rensa ur den och sparade bara de jag kände starkast för. Jag ångrar det lite idag, även om det var flera år sedan jag tittade på korten.
Dom står fortfarande i en garderob hos mamma och pappa, så när jag flyttade hemifrån hade jag ingen bra plats att lägga alla nya kort på så många har tyvärr åkt i soporna. Men absolut inte alla! Många har sparats i små högar här och var i någon garderob eller mapp.
För några månader sedan hittade jag en låda, som egentligen är en gammal skolåda, som jag först tänkte slänga. Men sen kom jag på att den skulle bli perfekt som förvaringslåda till alla fina kort - och så blev det. 

Lådan har redan blivit full till bredden men än går det att pressa i några fler. Varje gång jag lägger i ett kort kan jag inte låta bli att bläddra lite försiktigt i högen. Det ligger så många minnen däri, för att inte tala om omtanke. Varje kort kommer ju med en skopa omtanke, så ser jag det i alla fall.





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Amanda J Lundell

En del av mitt liv

RSS 2.0