Helgens road trip

I fredags åkte vi ju ner till Karlskrona för att under lördagen gå på bröllop.
Vi checkade in på scandic hotell därnere och åt sedan middag med några vänner på uteserveringen på fredagkvällen. Karlskrona bjöd på ett fantastiskt väder och kvällen var vacker som ett vykort, nästan retuscherat vacker.
Lördag morgon åt vi god hotellfrukost utomhus vid vattnet och tog sedan en liten runda på Karlskronas gator och torg. Det är så fint där, med små gamla hus och båthus huller om buller och kullersten nästan överallt. Riktigt charmigt!
Bröllopet hölls i (på?) Drottningskärs kastell, det var otroligt stämningsfullt, fint och lika perfekt som på film. När musiken spelades och bruden vandrade, efter tärnorna, mot oss och sin (då) blivande make kunde jag inte hålla tårarna tillbaka. Det bara forsade tårar! Känsloladdat och vackert (och kanske lite hormoner), så var det.

Söndagsmorgonen började även den med hutellfrukost ute i solen vid vattnet, och efter ett kort besök hemma hos de nyblivna makarna började bilfärden hemåt.
I Söderköping tänkte vi stanna vid det berömda glasstället 'Smultronstället', men det var så lång kö att vi gav upp. Istället köpte vi varsin mjukglass i någon kiosk, vandrade lite längs kanalen och tittade på båtar och folk, innan fortsatte bilresan.





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Amanda J Lundell

En del av mitt liv

RSS 2.0