2014 gav oss en bebis, hur ska 2015 toppa det?

Igår förstod jag att det var nyårsafton idag. Fast ändå går det inte riktigt in,är  det verkligen ett nytt år om bara några timmar?
Mitt fokus ligger helt och hållet på Isak så både jul och nyår har (snart) passerat. Inte helt och hållet obemärkt, men passerat...

Tvåtusenfjorton var absolut ett speciellt år. Och då tänker jag förstås på Isak. 
Den 10 januari 2014 plussade jag, och då var jag i vecka 5 (4+4). Det var underbart! Men jag var orolig länge, om inte lite hela tiden, att det inte skulle gå vägen.
Att vara gravid var både mysigt och spännande, jag mådde ju så bra hela tiden. Ju mer magen växte desto härligare! Det var väldigt abstrakt att det faktiskt skulle komma ut en lite son till oss, kanske var det därför jag kände mig lite chockad i början efter att Isak fötts. Var jag verkligen mamma? Var han min? Min alldeles underbara, första, son? 

Bebisbubblan var ett faktum i ett par veckor, och är det på sätt och vis fortfarande. Isak styr mitt liv till i alla fall 98%. Det blir väll lätt så med första barnet, men får vi ett till såsmåningom kan jag tänka mig att det barnet får "hänga med" lite mer. Livet kan ju inte stanna upp som det gör nu när man redan har ett litet barn hemma. 
Men man måste ju också få vara en förstagångsförälder. Det vore ju konstigt om man var sjukt rutinerad och hade koll på precis allt innan man fått barn.
Så första barnet får väll bli ett slags övningsbarn, även om det kanske låter lite ocharmigt. 

Det är i alla fall mysigt att ha börjat bygga en egen liten familj. Slitigt ibland såklart, men ett leende från Isak gör att allt det jobbiga mattas ut. Det är otroligt hur mycket man kan älska och bry sig om någon man känt under så kort tid.

Tvåtusenfemton kommer bjuda på många saker. Det kommer bli ett spännande år!
Isak kommer fortsätta utvecklas; vända sig, lära sig krypa, gå, säga sitt första ord m.m. Och jag kommer börja plugga igen. Det ska bli väldigt intressant att se hur det blir att kombinera barn och plugg. Förmodligen inte alldeles lätt i början, men vi ska få det att fungera.
Dessutom ska jag se till att komma i form igen. Jag ska få tillbaka en stark kropp som jag trivs med!

2014 bjöd på en härlig graviditet,vad kommer 2015 att bjuda på tro? 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Amanda J Lundell

En del av mitt liv

RSS 2.0