Bakning från ELLE

Bakade i fredags (och torsdags).

MARSIPAN MED CHOKLADBAILEYS (ca. 20 st)
Ingredienser:
150 g mjölkchoklad
3/4 dl vispgrädde
1 msk Baileys
200 g god marsipan
+lite mjölkchoklad att dekorera med

Skriver av receptet från en ELLE-tidning.

Hacka chokladen och smält den i en skål i vattenbad. Ta skålen från värmen och rör ner vispgrädde och Baileys. Ställ chokladsmeten i kylskåp till nästa dag.
Skär marsipanen i skivor och toppa med en klick chokladsmet. Dekorera med mjölkchokladflisor.
Det fanns inte ofärgad marsipan när jag handlade så det fick bli rosa/röd.
Tips är att skära marsipanen så tunt det bara går, utan att det blir
en omöjlighet att lyfta på Go'biten sen. Förvara dessa i kylskåpet eller
där det är kallt tills du känner dig redo att servera.
Det blir väldigt sött, så gör dem små.
Jag skulle nog ha dessa till lite finare bjudningar,
hur som helst vill man nog bara ha en. Just på grund av
att det blir så sött. Men GOTT mad Baileys-smaken.
/Mandy


Kommentarer
Hannah

Guuud så smarriga dom ser ut! Duktig du är! :)

Men, nån behöver bjuda. ;) <3

2011-02-07 @ 18:19:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Amanda J Lundell

En del av mitt liv

RSS 2.0