-Ska vi hem till mig? -Visst, vart bor du? -Kalmar (?)

Heeej

Är det inte helt sjukt. På lördag flyttar jag?! Det lilla huset vi började titta på i måndags när vi kom ner till Kalmar var underbart med bastu, golvvärme, tvättaskin, gigantisg dusch, otroligt högt i tak i "stora rummet" (till nocken och bjälkarna var snyggt framtagna), fint kök, fina fönster. Ja, det var supersött! Många hade varit där och tittat och fler skulle egentligen komma, men jag fick skriva på direkt i alla fall. Härligt va?
Så på lördag flyttar jag. Då åker jag! Ska även få ta med en av bilarna hemmifrån mamma och pappa till Kalmar, bra va? Skönt att både kunna åka bil och buss.

Tisdags var jag ju hos Olivia i Spånga. Var otroligt roligt att träffa henne igen. Vi har inte setts på hela sommaren annars :(
Vi var och shoppade, åt pizza, kollade film, skvallrade osv.. Men som tur är kommer hon ganska snart och hälsar på mig i Kalmar.

Och idag kommer en annan pingla till mig (eller ja, hem till mamma och pappa). JENNA, kommer hit och hjälper mig att packa. Var väldigt länge sedan vi sågs så det ska bli väldigt kul att hon kommer.

Nä, nu ska jag duscha och äta frukost och gå ut med Harry och Blossom. ;)






/Mandy



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Amanda J Lundell

En del av mitt liv

RSS 2.0